суботу, 12 серпня 2023 р.

НАУКОВА ПЕРІОДИКА В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ

„Сучасні проблеми архітектури та містобудування” – науково-технічний збірник, заснований у 1997 році Київським національним університетом будівництва і архітектури.
У збірнику висвітлюються актуальні проблеми досліджень у галузі архітектури та містобудування, теорії та історії архітектури, реконструкції існуючої забудови. Розрахований на працівників науково-дослідних і проектних організацій, викладачів вищих навчальних закладів, студентів, які навчаються за напрямами "Архітектура" та "Будівництво".
Збірник визнаний атестаційними органами України, як наукове фахове видання України, в якому можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук з архітектури та технічних наук.
Видання практикує політику негайного відкритого доступу до опублікованого змісту, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля загального суспільного прогресу.
Періодичність видання журналу: тричі на рік.
Архівовані електронні версії статей представлені у національному репозиторії «Наукова періодика України» Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського. Для ознайомлення з повними текстами статей можна також скористатися електронним каталогом ПОУНБ імені І. П. Котляревського, де розміщені посилання на архів видання.