неділя, 1 жовтня 2023 р.

НАУКОВА ПЕРІОДИКА В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ

Державне управління: удосконалення та розвиток – електронний фаховий науковий журнал з питань державного управління, заснований Дніпровським державним аграрно-економічним університетом та ТОВ «ДКС Центр».
Журнал висвітлює історію, теорію, механізми державного управління, питання функціонування державної служби, публічного управління та адміністрування, регіонального управління та місцевого самоврядування.

Ефективна економіка – електронний фаховий науковий журнал з питань економіки, заснований Дніпровським державним аграрно-економічним університетом та ТОВ «ДКС Центр».
У журналі висвітлюються актуальні проблеми економіки; економіки та управління підприємствами; інноваційної та інвестиційної діяльності; бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту; фінансів та податкової політики; математичних методів та інформаційних технологій в економіці; світового господарства та міжнародних економічних відносин; сучасного менеджменту, маркетингу та інших галузей економічної науки.

Видання індексуються міжнародними наукометричними базами Index Copernicus та Google Scholar.
Журнали виходять щомісячно й поширюються через мережу Інтернет.
Матеріали, представлені у виданнях, стануть у нагоді студентам, аспірантам, докторантам, здобувачам, молодим фахівцям, викладачам, науковцям та всім зацікавленим особам.