четвер, 31 жовтня 2019 р.

«СУЧАСНА ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА ВІД А ДО Я»

За фінансової підтримки Українського культурного фонду в рамках програми «Створюємо інноваційний культурний продукт» видано довідник «Сучасна публічна бібліотека від А до Я», який підготували працівники Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого. 
Це перше в Україні видання, що містить систематизовану інформацію про організацію роботи публічної бібліотеки, зокрема в об’єднаній територіальній громаді. Він адресований представникам органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, які відповідають за надання населенню культурних послуг, керівникам бібліотек, бібліотекам – методичним центрам, фахівцям бібліотечної справи.
Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ імені Ярослава Мудрого: Сучасна публічна бібліотека від А до Я : довідник / М-во культури України, Нац. б-ка України ім. Ярослава Мудрого ; [авт. кол.: Н. І. Розколупа та ін.]. — Київ : Нац. б-ка України ім. Ярослава Мудрого, 2019. – 161 с.
Електронну копію Довідника представлено в Електронній бібліотеці “Культура України” на офіційному сайті НБУ ім. Ярослава Мудрого. Режим доступу: http://elib.nlu.org.ua/object.html?id=11267.