четвер, 28 березня 2024 р.

НАУКОВА ПЕРІОДИКА В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ

 «Габітус» – це періодичний науковий фаховий журнал, заснований у 2016 році Причорноморським науково-дослідним інститутом економіки та інновацій і публікує результати теоретичних та емпіричних наукових досліджень у сфері соціології та психології.
У статтях розглядаються проблеми соціальної теорії, емпіричні соціологічні дослідження, питання історії психології та соціології, загальної психології, педагогічної психології, психології індивідуальних відмінностей, психології особистості, психології праці, соціальної й організаційної психології, юридичної психології та корекційної психології. Обговорюються актуальні тенденції і перспективи розвитку соціології та психології як наукових дисциплін в Україні та в зарубіжних країнах. Журнал інформує також про події наукового життя та соціологічну освіту в Україні; подає рецензії наукових праць та підручників з соціологічної тематики.
Мета журналу – сприяти більш глибокому розумінню групової та соціальної поведінки, її детермінації, особливостей і закономірностей.
З 2016 року журнал включено до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus International (Республіка Польща).