пʼятницю, 31 березня 2023 р.

НОВІ ВИДАННЯ БІБЛІОГРАФІЧНОГО ВІДДІЛУ

Періодичні видання ПОУНБ імені І. П. Котляревського на 2023 рік : інформаційне видання / Департамент культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації, Полтавська обласна універсальна наукова бібліотека імені І. П. Котляревського, бібліографічний відділ ; уклад. С. М. Захарченко ; ред. К. М. Щира ; відп. за вип. Н. В. Влезько. – Полтава : ПОУНБ, 2023. – 18 с.

  Як відомо, тенденція останнього часу – зменшення накладів друкованих засобів масової інформації. Проте, звичайно, передплата на періодику для бібліотек аж ніяк не вважається пережитком чи архаїзмом. Отож насправді у сільській глибинці гідної альтернативи ЗМІ на паперових носіях просто не існує, навіть у великих містах бібліотеки після появи Інтернету не зникли, а люди не перестали читати книжки і газети.
В умовах воєнного стану громадянам необхідно мати безкоштовний доступ до актуальної періодики. А бібліотеки зобов’язані надати таку можливість кожному, хто цього потребує.
У виданні представлені періодичні видання на 2023 рік, передплачені Полтавською обласною універсальною науковою бібліотекою імені І. П. Котляревського у друкованому вигляді, та видання віддаленого доступу (посилання на електронні версії журналів)